Dny Hod Min
Dny Hod Min
4. 6. 2024

23. MČR malé kopané neslyšících juniorů do 23 let

1. červen 2024 Praha ČR
story

V sobotu dne 1.června 2024 se v Praze uskutečnilo mistrovství ČR malé kopané neslyšících juniorů do 23 let - 2.kolo. Na hřišti ÚMT SK Motorlet soutěžila čtyři družstva - domácí I.PSKN Praha, TJ Slovan Zlín, SKN Hradec Králové a SK Olympia. Hrálo se každý s každým, 2x 20 minut. Všechny zápasy pískali dva delegovaní rozhodčí.

Rozhodující byl poslední mezi I.PSKN Praha a TJ Slovan Zlín, kde se mělo rozhodnout o mistru. Domácí měli převahu, vyhráli zaslouženě skórem 5:0 a stali se poprvé mistrem juniorů. Tým ze Zlína skončil na druhém místě a na třetí místě se umístil tým z Hradce Králové. Nejlepším hráčem by vyhlášen Fischkandl Lukáš (SK Olympia), nejlepším brankářem Cíla Samuel (SKN Hradec Králové) a nejlepším střelcem Beránek Václav (SKN Hradec Králové)), který vstřelil celkem 7 gólů.
Akce se zúčastnilo cca 72 diváků. Celý den se hrálo se při deštivém počasí, naštěstí se nikdo nezranil. Poděkování patří pořadatelům, rozhodčím, vedení hřiště FK Motorletu a dalším, kteří se postarali o akci na mistrovství ČR juniorů.

Kompletní výsledky zde

Fotogalerie