Dny Hod Min
Dny Hod Min
17. 7. 2022

27. MEZINÁRODNÍ TURNAJ V BEACHVOLEJBALU MUŽŮ, ŽEN A MIXU

V sobotu 16. července 2022 se uskutečnil v Brně už 27. ročník mezinárodního turnaje neslyšících v beachvolejbalu v kategorii mužů, žen a mixu. Pořadatelem byl oddíl beachvolejbalu SKN Brno. Hrálo se na 3 kurtech ve sportovním areálu v Komárově - „Centrum Viktoria “ od 9:00 – 17:00 hod. Do turnaje se přihlásilo 6 dvojic mužů, 8 dvojic žen a také 8 dvojic v mixu. Hrálo se systémem každý s každým na dva vítězné sety.
story


V kategorii žen se nejlépe umístily Oksana Ponomarova a Victoria Mishura, obě hráčky byly z Ukrajiny. Na druhém místě se umístily hráčky Katka Foltýnová a Katka Kucharičová ze SK NEKO Bratislava. Třetí místo si vybojovaly hráčky Viktória Repaská a Janka Repaská obě ze slovenského Pezinka.

V kategorii mužů se stali vítězi Oleg Antonyuk a Yurii Paslchynskyi, kteří byli z Ukrajiny. Druzí byli Slováci Jozef Palóš a Miroslav Bilík ze SK NEKO Bratislava. Třetí místo si nakonec vybojovali Daniel Mikula ze SKN Brno a Heorhii Porokhnytskyi z Ukrajiny. Za 1. - 3. místo mužů a žen byly předány na místě pěkné mosazné poháry a diplomy.

V kategorii mix vyhráli Yurii Palchynskyi z Ukrajiny a Katka Kucharičová ze SK NEKO Bratislava, druhé místo získali Oleg Antonyuk z Ukrajiny a Viktória Repaská z Pezinka a třetí místo Heorhii Porokhnytskyi a Oksana Ponomarova oba z Ukrajiny. Za 1. - 3. místo mixu byly předány na místě pěkné mosazné poháry a diplomy. Počasí bylo teplé, svítilo slunce. Byli jsme spokojeni, že turnaj proběhl v pořádku.

Poděkování patří:

  • všem hráčům, nejen za účast, ale také za pomoc při turnaji dělat rozhodčí
  • vedoucímu oddílu beachvolejbalu SKN Brno Romanu Kautovi za přípravu akce
  • Danielovi Mikulovi a Romanovi Kautovi, kteří dělali rozhodčí a také za psaní výsledků z utkání
    Turnaj se všem líbil. Za rok se chtějí všichni znovu potkat a zahrát si opět tento turnaj.

Roman Kaut
vedoucí oddílu beachvolejbalu SKN Brno

Výsledky